Aanmelding

Aanmelden bij Senzor

Het aanbod van Senzor is voor iedereen toegankelijk.

Voor gefinancierde zorg heeft u een verwijzing en/of beschikking nodig van de gemeente (wijkcoach, jeugdconsulent, WMO consulent), huisarts, medisch specialist of jeugdbeschermer.

Wanneer u zonder beschikking en/of verwijzing gebruik wilt maken van ons aanbod, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u als verwijzende instantie een cliënt aanmelden? Download dan de digitale PDF van het Senzor aanmeldingsformulier, vul deze in en stuur deze versleuteld naar aanmelding@senzor.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor verdere afstemming.

Indicaties en eigen bijdrage

Afhankelijk van de indicatie krijgen cliënten een aantal zorguren per week toegewezen. Wij werken met zowel Jeugdwet-indicaties als indicaties vanuit de Wmo.

Bij indicaties vanuit de Wmo wordt er door het CAK een eigen bijdrage berekend van maximaal €19 per maand. Meer informatie vindt u op www.hetcak.nl. Bij indicaties vanuit de jeugdwet wordt geen eigen bijdrage gevraagd.

Aanmelden bij Senzor?

Wanneer u zonder beschikking en/of verwijzing gebruik wilt maken van ons aanbod, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u als verwijzende instantie een cliënt aanmelden? Download het aanmeldformulier op deze pagina.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.