Medezeggenschap

Jouw stem telt! Bij Senzor geloven we in het belang van het luisteren naar onze cliënten en het betrekken van clienten bij de besluitvorming over het beleid van onze organisatie. Daarom nodigen we jou van harte uit om deel te nemen aan onze klankbordgroepbijeenkomst.

Wat is de Senzor klankbordgroep?

Binnen de Senzor klankbordgroep hebben clienten de gelegenheid om samen met ons te brainstormen, te discussiëren en hun meningen en ideeën te delen over het beleid en de aanpak van Senzor. Voor ons is dit een kans om direct van jou te horen wat jouw behoeften, zorgen en suggesties zijn met betrekking tot het beleid en de aanpak van Senzor.

Waarom meedoen?

  • Jouw input is waardevol en helpt ons om onze diensten te verbeteren.
  • Je hebt de kans om mee te denken op het beleid en de richting van onze organisatie.
  • Het is een gelegenheid om andere cliënten te ontmoeten, ervaringen te delen en van elkaar te leren.

De eerst volgende Senzor klankbordbijeenkomst vindt plaats op 17 september 2024 om 19.30 uur op onze locatie te Oldenzaal.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan onze Senzor klankbordgroep, stuur dan een e-mail naar Manon Hofstede (manon@senzor.nl) met als onderwerp “Aanmelding Senzor klankbordgroep”. Vermeld in de e-mail jouw naam en contactgegevens.

Wij nemen vervolgens contact met je op voor verdere informatie.

We zien je graag op 17 september!

Aanmelden bij Senzor?

Wanneer u zonder beschikking en/of verwijzing gebruik wilt maken van ons aanbod, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u als verwijzende instantie een cliënt aanmelden? Download het aanmeldformulier op deze pagina.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.