Informatie voor gemeenten en zorgaanbieders

Samen helpen we kwetsbare gezinnen

Verwijzers en zorgprofessionals kunnen te allen tijde contact met ons opnemen. Dit kan per telefoon of per e-mail.
In dit gesprek sparren we eerst samen over de casus. We kijken welke zorg en hulp er nodig is en hoe wij, of andere partijen, die zorg het beste kunnen bieden.

Binnen maximaal 4 weken plannen wij een kennismakingsgesprek met verwijzer en betrokkenen. Tijdens deze kennismaking staan we stil bij wat er speelt, wat er nodig is en hoe wij hierbij kunnen ondersteunen. Hierna komen wij met een voorstel zorginzet en kan de hulp vrij snel opgestart worden.

Deze is modulair en kan naar gelang opgeschaald of afgeschaald worden.

Samenwerken en kennis delen

Wij geloven dat verbinding leidt tot kracht. Door samen te werken, kennis te delen en mee te denken in complexe vraagstukken, wil Senzor haar maatschappelijke bijdrage leveren. Naast gezinnen helpen wij ook (zorg-)organisaties en gemeenten met organisatorische vraagstukken, begeleiden wij intervisie en supervisie en verzorgen we diverse lezingen en trainingen.

Aanmelden bij Senzor?

Wanneer u zonder beschikking en/of verwijzing gebruik wilt maken van ons aanbod, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u als verwijzende instantie een cliënt aanmelden? Download het aanmeldformulier op deze pagina.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.