Informatie voor gemeenten en zorgaanbieders

Samen helpen we kwetsbare gezinnen

Verwijzers en zorgprofessionals kunnen te allen tijde contact met ons opnemen. Dit kan per telefoon of per e-mail.
In dit gesprek sparren we eerst samen over de casus. We kijken welke zorg en hulp er nodig is en hoe wij, of andere partijen, die zorg het beste kunnen bieden.

Binnen maximaal 4 weken plannen wij een kennismakingsgesprek met verwijzer en betrokkenen. Tijdens deze kennismaking staan we stil bij wat er speelt, wat er nodig is en hoe wij hierbij kunnen ondersteunen. Hierna komen wij met een voorstel zorginzet. Deze is modulair en kan naar gelang opgeschaald of afgeschaald worden.

Samenwerken en kennis delen

Wij geloven dat verbinding leidt tot kracht. Door samen te werken, kennis te delen en mee te denken in complexe vraagstukken, wil Senzor haar maatschappelijke bijdrage leveren. Naast gezinnen helpen wij ook (zorg-)organisaties en gemeenten met organisatorische vraagstukken, begeleiden wij intervisie en supervisie en verzorgen we diverse lezingen en trainingen.

Aanmelden bij Senzor?

Aanmelden voor zorg bij Senzor gaat altijd via een verwijzende instantie. Wilt u als verwijzende instantie een cliënt aanmelden? Download het aanmeldformulier op deze pagina.

    Hebt u een vraag?

    Stel hieronder uw vraag en wij nemen snel contact met u op.

    Uw gegevens zijn veilig. Als u op ‘Stel uw vraag’ klikt gaat u akkoord met onze privacyverklaring.