SENZOR is een onafhankelijke zorgorganisatie die in samenwerking met gemeenten en zorgaanbieders specialistische zorg biedt aan kinderen, adolescenten en volwassenen met diverse hulpvragen.

SENZOR werkt multidisciplinair, vraaggericht en systemisch, waarbij we werken vanuit mogelijkheden en eigen kracht stimuleren.

SENZOR heeft als missie cliënten zo veilig en optimaal mogelijk te laten functioneren en hun ontwikkeling in een gezonde sociale omgeving te bevorderen. Daarbij blijft altijd het doel om cliënten, gemeenten en zorgaanbieders met elkaar te blijven verbinden.

SENZOR is gespecialiseerd in

  • Jeugd en volwassenen op gebied van gedragsproblemen, psychische problemen en komen tot keuzes
  • Gezinnen op gebied van o.a. efficiënte communicatie en onderliggende problemen, bemiddeling bij echtscheiding.
  • Gemeenten en zorgaanbieders op gebied van
    • Begeleiden medewerkers binnen operationeel proces
    • Coachen van medewerkers en teams

De afspraken kunnen zowel thuis, op kantoor of ergens anders plaatsvinden. Onze medewerkers zijn minimaal HBO- geschoold en BIG – of SKJ geregistreerd. 

SENZOR gelooft dat het vlot trekken van een stagnerende ontwikkeling en voorkomen van risicogedrag in elke situatie mogelijk is. Streven naar zorgonafhankelijkheid blijft voor SENZOR het doel.

Aanmelden bij Senzor?

Wanneer u zonder beschikking en/of verwijzing gebruik wilt maken van ons aanbod, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u als verwijzende instantie een cliënt aanmelden? Download het aanmeldformulier op deze pagina.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Naam(Vereist)
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van kracht.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.