Annet Stroot

Ouders ondersteunen in hun zoektocht als best mogelijke opvoeder van hun kind en kinderen helpen om hun wensen en behoeften te “ver-talen”. Daarvoor zet ik me als gezinsbegeleider graag met hart en ziel in.

Geboren in Twente ging ik na mijn studie in Nijmegen terug naar dit mooie deel van ons land. Al ruim 40 jaar werk ik als gedreven hulpverlener/therapeut. Gestart als logopedist, gespecialiseerd tot stottertherapeut rolde ik in een baan als pedagogisch gezinsbegeleiding bij de jeugdgezondheidszorg van de GGD Twente, volgde ik een Post HBO opleiding systemisch werken met gezinnen en kwam daarna terecht in de rol van als jeugdconsulent bij de gemeente Oldenzaal. Van daaruit pakte ik de rol op van praktijkondersteuner jeugd in huisartsenpraktijken in de regio, ook dit werk doe ik nog steeds met veel plezier. 

Bij Senzor krijg ik nu de mooie kans om al mijn ervaringen te bundelen als ambulant gezinsbehandelaar en kindertherapeut. 

Ik ben getrouwd, moeder van 3 volwassen kinderen en in mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag, zing ik in een geweldige close harmony groep, bezoek ik theater of film en is lekker eten met familie en vrienden één van mijn favoriete bezigheden.