Manon Hofstede – Bruggeman

Senzor heeft een unieke kijk op hulpverlening en daar ben ik met veel plezier onderdeel van.

Met veel enthousiasme en plezier ben ik werkzaam voor Senzor als coördinerend ambulant hulpverlener. Senzor heeft een unieke kijk op hulpverlening en daar ben ik met veel plezier onderdeel van. Ik neem mijn ervaring binnen de jeugdhulpverlening, ambulant werken en werken met ouders in complexe echtscheiding mee. Ook ben ik actief in het verbinden van het onderwijs en de zorg/hulpverlening.

Als coördinerend ambulant hulpverlener is mijn functie veelzijdig.

Binnen de (jeugd) hulpverlening richt ik me op gezinnen en denk mee in de hulpvraag die gesteld wordt. Ik probeer samen met het gezin en mijn collega’s de gezinnen weer in hun kracht te zetten, zodat ze zelf, zonder hulp weer verder kunnen. De meeste mensen kunnen veel meer dan zelf denken en als dat uiteindelijk lukt, word ik daar heel enthousiast van!

Naast het contact met de gezinnen hou ik me bezig met de coördinatie binnen Senzor, zodat iedere hulpvraag op de meest passende wijze beantwoord kan worden. Ik zal dan ook vaak bij intakes en eerste gesprekken aanwezig zijn. Ook heb ik veel contact met verwijzers en andere (zorg)organisaties.